Je otevřená základna letectva v pozemcích?

Obsah:

Je otevřená základna letectva v pozemcích?
Je otevřená základna letectva v pozemcích?

Video: Je otevřená základna letectva v pozemcích?

Video: Je otevřená základna letectva v pozemcích?
Video: Училки в законе. 2 сезон 1-2 серии. Премьера 2024, Březen
Anonim

Letecká základna Lackland je letecká základna Spojených států nacházející se v okrese Bexar v Texasu. Základna je pod jurisdikcí 802d Mission Support Group, Air Education and Training Command a enkláva města San Antonio. Je to jediné místo pro základní vojenský výcvik vojenského letectva.

Můžete navštívit leteckou základnu Lackland?

4 odpovědi. Ano, budete potřebovat návštěvní průkaz; hlavní brána má však budovu s informacemi pro návštěvníky, která vám ji může poskytnout. Pokud zůstanete v pravém pruhu, při vjezdu do bran vám strážný pokyne, abyste tam šli, jakmile jim sdělíte svůj účel návštěvy letecké základny Lackland.

Je dnes Fort Sam otevřeno?

Fort Sam Houston, TX – otevírací doba brány, mapa a stav

Hlavní W alters Street, Harry Wurzbach East, SAMMC IH-35 a Schofield Gates jsou všechny otevřeny 24 hodinNew Braunfels a Harry Wurzbach West Gates mají otevřeno od M-F, 0600-2100, kromě svátků. Otevírací doba SAMMC Beach Gate je 06:00-1900, M-F. Wilson Gate je otevřena od M-F, 0600-2000.

V kolik hodin se otevírá velitelství letecké základny Lackland?

"Chápeme, že v našem obchodě nakupuje mnoho lidí, kteří nebudou nakupovat nikde jinde." Otevírací doba v pátek bude odpovídat běžnému provozu, otevřeno od 7:00 do 20:00. V sobotu je otevírací doba od 8:00 do 18:00. a v neděli od 9 do 17 hodin. Výměna hodin po Dni díkůvzdání poskytne nakupujícím více času.

Je dnes Lackland AFB Commissary otevřena?

Do odvolání je Lackland Commissary Pharmacy zavřená.

Doporučuje: