Jsou liev schreiber a naomi watts manželé?

Obsah:

Jsou liev schreiber a naomi watts manželé?
Jsou liev schreiber a naomi watts manželé?

Video: Jsou liev schreiber a naomi watts manželé?

Video: Jsou liev schreiber a naomi watts manželé?
Video: What Really Happened To Isaiah Thomas? (HEARTBREAKING) 2024, Březen
Anonim

V roce 2005 začal Watts vztah s americkým hercem Lievem Schreiberem. … Dne 26. září 2016 oznámili Watts a Schreiber své split po 11 letech spolu.

Byla Naomi Watts vdaná za Heatha Ledgera?

Watts a Ledger, oba Australané, měli vztah od roku 2002 do roku 2003 a zůstali blízkými přáteli až do své smrti v roce 2008. „Měli jsme krásný vztah, jen pár let, ale byl to muž, který byl úplně plný radosti a bylo tam hodně smíchu a náklonnosti,“řekla magazínu More v roce 2011.

Proč Naomi opustila Liev?

Zatímco Liev chtěl údajně zpomalit a soustředit se na jejich děti, Naomi se věří, že chtěla cestovat po světě a soustředit se na svou kariéru.

Má Liev Schreiber 2 syny?

Liev Schreiber oslavil v neděli Den otců zveřejněním rozkošné selfie se svými dvěma syny – Kaiem, 12, a Sasha, 13 Hvězda Raye Donovana, 53, se přitulila k jeho děti na fotografii pořízené doma na gauči. Herec v titulku řekl, že Den otců byl 'jeho nejoblíbenějším dnem v roce'.

Má Naomi Watts 2 syny?

Den matek pro Naomi Watts je především o rodinných poutech. A v neděli se britsko-australská herečka se svými dvěma syny, Sashou, 13, a Kaiem, 12, na čerstvém vzduchu v New Yorku ,

Doporučuje: